Monty Bank Kotter 41

Thumbnail for the listing's main image
€ 98,000
Netherlands
Beugen
1993
12.5
Steel
Diesel
Used
Owner
Paid
More Photos
Description

De Monty Bank Kotter 41 is een solide gebouwd schip met een stoere uitstraling welke afkomstig is van de Nederlandse werf Gebr. Willems te Emmeloord. Dit schip bieden wij u aan namens de eerste eigenaar die haar altijd netjes heeft onderhouden, zo werd de romp plus het onderwaterschip in 2016 twee componenten nieuw geschilderd.

Aan boord van deze Monty Bank Kotter 41 beweegt men zich veilig over het schip via ruime gangboorden welke voorzien zijn van een hoge verschansing en solide zeerailing. De rondlopende achtersteven, kenmerkend voor een kotter, is voldoende groot om met gasten van het mooi buitenleven te genieten.

Hier biedt een bimini beschutting tegen felle zon of een onverwachte regenbui. Het achterdek is tevens voorzien van een buiten stuurstand vanwaar men goed overzicht heeft op het schip en het vaarwater. Benedendeks valt door grote ramen heerlijk veel licht naar binnen hetgeen de salon een gezellige en ruime uitstraling geeft.

Tevens bieden deze rondom goed zicht wanneer men vanaf de binnen stuurstand het schip wil varen. In het vooronder treft men een praktisch ingedeelde kombuis aan met hier tegenover een gezellige dinette voor vier personen, welke veranderd kan worden in 2 extra slaapplaatsen.

Via de kombuis bereikt men de gastenhut, deze is voorzien van 2 V-vormige bedden ( met tussenstuk ) en een wastafel. Een lichte wandbekleding geeft deze hut een frisse en ruime uitstraling.

In het achterschip bevindt zich de eigenaars hut waar men een ruim twee persoons bed tot zijn beschikking heeft wat van beide zijden toegankelijk is. Ook deze hut heeft een frisse en ruime uitstraling dankzij een lichte wandbekleding. In het achterschip treft men tevens een separate douche en een toilet met wastafel aan.

Verder is deze Monty Bank Kotter 41 voorzien van voldoende kast -en bergruimte voor persoonlijke spullen plus een hete lucht verwarming die er voor zorgt dat u ook tijdens frissere dagen comfortabel van dit schip kunt genieten. Deze Monty Bank Kotter 41 vaart heerlijk en laat zich eenvoudig manoeuvreren dankzij een betrouwbare Ford diesel motor en een boegschroef.

Download Magazine



Boatsector - yacht for sale.